Wie is Elly?

Wie is Elly?

Mijn naam is Elly Gorissen-van Uden. Vanaf oktober 2008 doe ik aan Reiki. Hierin heb ik ontdekt hoeveel Reiki voor mensen kan betekenen, hoeveel ik voor mensen kan betekenen. Als gevolg hiervan ben ik mijn eigen praktijk begonnen: Reikipraktijk Elly.

Ik heb certificaten voor Reiki I, Reiki II en Reiki III.


Wat zeggen anderen over Elly?

Ik heb bij Elly Reiki I en II gevolg.
Allereerst wil ik even vermelden hoe hartelijk Elly en haar man zijn.
In het huis is er een hele rustige en liefdevolle sfeer.
Ze laten je gelijk op je gemak voelen.
Elly heeft een pure energie en daardoor was de initiatie ook puur en een hele fijne en bijzondere ervaring.
De Reiki geeft Elly door zonder enige eigen interpretatie. Dit vind ik erg goed, want dan uit de Reiki energie zich in mij op de manier dat ik dat nodig heb.
De energie heeft mijn bewust-Zijn vergroot en het maakte mij zelf ook veel rustiger.
Bij Reiki II heeft het mijn eigen energie vergroot en ben ik zelfs mijn eigen praktijkje begonnen.
Mijn transformatie tijdens de initiaties is onbeschrijfelijk. Ik ben in een korte tijd veel gegroeid.
Reiki is een hele bijzondere reis die ik nu iedere dag mag ervaren en ik zou het iedereen aanraden om bij Elly een cursus te volgen.

- JenniferIn juli 2010 werd bij mij een burn-out geconstateerd ik had flashbacks van nare herinneringen hyperventilatie hartkloppingen en vreselijke nachtmerries vergeetachtigheid oververmoeid en ik kwam bij een psycholoog terecht waar ik alles opnieuw moest beleven om zo alles goed te verwerken met ups en downs verliep het jaar maar de nachtmerries bleven door mijn werkgever ben ik toen doorverwezen naar skills en die constateerde dat het een post traumatische stressstoornis was in plaats een burn-out waardoor ik doorverwezen werd naar een psychiater en volgens hem kwamen de nachtmerries door een angststoornis en door die tijdelijk te onderdrukken met antidepressiva zou ik daar van afkomen en inderdaad het ging perfect met die medicatie tot ik af moest gaan bouwen en wat tegenslagen de nachtmerries weer terug kwamen ik was ten einde raad want ook alle andere klachten kwamen weer terug het down gevoel geen energie het allemaal niet meer zien zitten toen ik van mijn vader positieve berichten hoorde over reiki en ben ik dat gaan proberen
De eerst behandeling die had was na een nacht met een nachtmerrie waardoor ik maar 2 uur had geslapen toen ik daar lag had ik zo mijn bedenkingen want ik voel de er niks bij alleen een warme hand die zich verplaatste waardoor ik lekker ontspande maar die avond kon ik niet stil zitten ik bruiste van de energie en kon niet stil zitten echt heel bizar gevoel
Na ongeveer de derde sessie werden de nachtmerries erger zo erg dat ik soms 3 dagen helemaal van slag was toch heb ik door gezet en heb ik de 10 behandelingen volgemaakt en tot mijn verbazing heb ik nu al 4 maanden geen nacht merrie meer gehad
Ook had ik vaak last van hoofdpijn en als ik ook hoofdpijn had was dit altijd 3 hele dagen en nu veel minder en als ik hoofdpijn heb dan is het na 2 paracetamols binnen een uur verdwenen Ik zal het iedereen aanraden want mij heeft het van de angststoornis afgeholpen en van de dagen lang hoofdpijn.

Bedankt Elly

- BiancaIk kwam bij Elly met een burnout. Had totaal geen energie meer. Na een aantal behandelingen kwam de energie langzaam terug en begon ik me beter te voelen. Ook verhelderend waren de vele inzichten die ik kreeg na iedere behandeling. Voelde me erg op me gemak bij haar, zou het iedereen aanraden met wat voor klachten dan ook reiki te ondergaan.

- Karin M.Ik heb dit jaar heel veel reiki-behandeling gekregen van je Elly en het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik ben in maart gestopt met roken en de reiki-behandeling als ondersteuning heb ik veel steun aan gehad. Ik wil je hiervoor ontzettend bedanken. Elly, ik wens je veel succes met je praktijk. Je hebt een gave ervoor en je doet het met veel liefde, daar heb ik bewondering voor.

- S. S.Ik ben enkele jaren geleden met Reiki in contact gekomen. Ik heb regelmatig heb klachten als hoofdpijn en rugpijn. Op het moment dat Elly haar handen op de plek legt waar de klachten zijn, voelt het als een warme stroom/energie die door je lichaam gaat. De werking is telkens anders. Soms heeft het direct resultaat/verlichting, maar soms ook later dezelfde dag. Na een behandeling ben ik erg ontspannen en voel me weer lekker. Ik ben dus erg te spreken over Reiki en kan het iedereen aanbevelen.

- Elly H.Ik heb er in ieder geval veel aan gehad, als je bij mij reiki deed.
Voelde me rustiger, meer energie en kon de dag weer doorkomen.
Deed me goed.

- Yvon K.
Ook tevreden?

Ik zou het leuk vinden als je tevreden bent over mijn behandelingen of cursussen en dat op de site wilt delen. Mail je tekst dan even aan me door!